Оралният секс е неизменна част от половия акт. Особено приятен

...
Оралният секс е неизменна част от половия акт. Особено приятен
Коментари Харесай

Искаш да си играч? Златни правила на оралния секс

Оралният секс е неизменима част от половия акт. Особено прелестен е за мъжете, само че някои дами го одобряват за обвързване и постоянно го вършат с отвращение. Жената би трябвало да се предразположи и да е задоволително възбудена, с цел да пожелае сама да те възнагради с орални милувки. Това, което не би трябвало никога да правиш е да я насилваш. По този метод няма да прелестно нито за теб, нито за нея. Кажи ѝ по благ метод, какъв брой доста ти харесва по какъв начин го прави и ще се съгласи доста по-лесно.

Не я командвай
Изрази като " По-бързо! ” или " По-дълбоко! ” могат да бъдат признати от нея като рецензия, която да скапе настроението и на двама ви. Давай ѝ насоки по-малко по благ метод, с цел да не предизвикаш разстройства в играта.

Това, че ти си завършил не значи, че и тя е
Не бързай да ставаш от леглото незабавно, откакто свършиш. Кажи на дамата, че в този момент е неин ред и я увери, че ще продължите заниманието.

Покажи ѝ, че ти харесва
Недей да мълчиш от самото начало. Издавай звуци и ѝ повтаряй какъв брой доста ти харесва.

Погрижи се за персоналната си хигиена
За да пожелае тя да го направи повторно, би трябвало да се увериш, че не си я отвратил още първоначално.
И най-после, не забравяй, че не всички дами са като порно актрисите и не обичат да им свършват върху лицето. Преди да настъпи кулминационната точка я попитай кое място избира тя, с цел да не стават недоразумения
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР