Определено си заслужава да го пробвате. А и освен това

...
Определено си заслужава да го пробвате. А и освен това
Коментари Харесай

Няма Да Се Сетите За Скъпа Козметика! Този Домашен Крем Изтрива Дори И Най-Упоритите Бръчици

Определено си заслужава да го пробвате. А и също така няма да похарчите луди пари като за мазилата, които дават обещание да ви избавят от бръчките.

Несъмнено появяването на бръчките не се приема по никакъв начин задушевно от дамите. Колкото и дребни да са бръчиците, те се одобряват като издайници на възрастта. Разбира се, няма метод да спрете времето, само че пък можете да заличите някои от следите му и в частност бръчките.

За страдание много постоянно бръчките стартират да се появяват в прекомерно ранна възраст, написа новинибг. По нищо не отстъпва на скъпите купешки смазки В такива случаи няма по какъв начин да им се радвате и естествено ще извършите всичко допустимо, с цел да ги заличите.

Ето и продуктите, които са ви нужни, с цел да си приготвите този домакински балсам за изтриване на бръчките:

1 ч. л. морска сол
1/2 жълтък
2 ч. л. зехтин или бадемово масло
отвара от лайка (за задачата ви е нужна 1 с.л. сухи цветове от лайка.

Начин на подготвяне:

Залейте ги с 200 мл. вода и варете в продължение на 15-20 минути. Получената запарка прибавете към горните съставки. Изсипете всички съставки в подобаващ съд и ги разбъркайте до цялостното им хомогенизиране.

Нанасяйте от домашния балсам върху лицето си чрез леки масажни придвижвания. Половин час по-късно отстранете крема от лицето си благодарение на памучен тампон, пропит в топла вода. Имайте поради, че ще бъде належащо към два часа на крема, с цел да се всмуква изцяло.

Поради тази причина е целесъобразно да ги прилагате върху лицето си най-малко 2-3 часа преди сън, с цел да не изцапате завивките си.

Съхранява се в ледник.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР