Определено може да се каже, че славата носи доста позитиви.

...
Определено може да се каже, че славата носи доста позитиви.
Коментари Харесай

Внимание: Онлайн измамници използват лицата на известни българки! Ето каква е новата "мода"

Определено може да се каже, че славата носи много позитиви. Популярните лица са по-търсени, техните възнаграждения са по-високи, а със извоюваните пари имат свободата да вършат, каквото си изискат. Но славата носи и много негативи - вманиачени почитатели, огромна отговорност, следене под лупа, както и злоупотреби. А с последното могат да се " похвалят " доста известни българи, които станаха жертва точно на личната си популярност. 

Виж още: Лятната Коледа на Теди Бургазлиева! Дечицата на миската украсиха елхата, вижте какъв брой са пораснали!

В последно време доста артисти, телевизионни лица, артисти се оплакаха, че техните облици са употребявани от измамници в интернет. Така да вземем за пример последните жертви са Галена, Емилия и Преслава. Техни персонални фотоси, както и видеа, са качвани в профили, които сякаш също са техни, само че желаят от почитателите си пари. Разбира се с заричане, че ще получат повече в подмяна. 

Виж още: Жената до Криско откровена за тройките, изневерите и ревността! Как вижда бъдещето си Цвети?

Малко по-рано този месец пък синоптичката Никол Станкулова бе забъркана в скандал без въобще даже да знае. Става въпрос за машинация с хапчета за намаляване. На фотосите в уеб страницата Никол Станкулова държи въпросните хапчета, само че става въпрос за ловък монтаж. Нещо повече - даже имало и изявление с нея, което в действителност в никакъв случай не е давала. 

Виж още: В съвършена и съблазнителна форма: Луиза Григорова радва окото с фрагменти от морето

Преди време и актрисата Теодора Духовникова стана жертва на подобен вид машинация. Тогава тя от познати схванала, че в интернет се популяризира фалшифо нейно изявление, в което сякаш популяризира козметична процедура за подмладяване. Актрисата бе подала сигнал и до ГДБОП.

Сред жертвите на този вид машинация е и Ани Салич, която без да знае стана преди години рекламно лице на козметичен артикул. Тогава тя даже показа, че доста хора са я спирали по улиците, с цел да я питат дали в действителност този крем е тайната на нейния тип. 

Изображение: https://www.instagram.com/preslava_official/
https://www.instagram.com/teodoraduhovnikova1/
https://www.instagram.com/nstankulova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР