Определено има голямо значение каква е степента на интензивните легла,

...
Определено има голямо значение каква е степента на интензивните легла,
Коментари Харесай

Николай Брънзалов: Населението осъзнато или неосъзнато изтезава здравната система

Определено има огромно значение каква е степента на интензивните кревати, които са заети. Различните талази доближават една избрана заболеваемост, само че какъв брой стигат до интензивните кревати е един определящ аршин. Надявам се новият проект на държавното управление за справяне с пандемията да е верен аршин като се взимат ограничения верните ограничения, само че въпросът е като се взимат ограничения какъв брой ще бъдат спазвани. Това сподели зам.-председателят на Българския лекарски съюз (БЛС) Николай Брънзалов пред Българска национална телевизия. 

По думите му популацията къде осъзнато, къде неосъзнато изтезава здравната система. 
От това " мен няма да ме хване " много негативи берем
Това съобщи зам.-председателят на Българския лекарски съюз (БЛС) доктор Николай Брънзалов, визирайки нежеланието на българите да си слага...
Прочети повече
Николай Брънзалов настоя още коронавирус зоните да бъдат повече изключително в дребните градове и да не се занимават с други функционалности с изключение на с диагностика и терапия, а не с лекуване. Защо би трябвало да се прави кардиограма на всеки един пациент, който влиза в коронавирус зоните, недоумява Николай Брънзалов. Според него диагностиката на КОВИД би трябвало да е единствена задача, с цел да може по-ефективно да се карантинират тези хора и да не популяризират вируса.

Брънзалов добави, че след последните две години за медиците, човешкият запас или е отпаднал, или намалял. В момента сме в положение на пандемия и който си мисли, че го няма това, не знам в кой свят се намира. След като има смяна в разпоредбите, ще се отразят след време на самата пандемията, посочи Брънзалов.

Той означи, че обществото е маргинализирано по отношение на имунизацията, само че има една дребна част, която търси бустерната доза. С колебаещите се би трябвало да се работи, сподели още Брънзалов и посочи, че имунизираните, в случай че се заразят с ковид, прекарват инфекцията доста по-леко - това показвала практиката му.

Още:
Николай Брънзалов: Има водач, който ръководи рецесията, само че до каква степен добре ще стане ясно скоро
Българските лекари са на ръба на своите сили, с цел да могат да се борят с това знамение, което ни пристигна на главата. За това предизвести замест...
Прочети повече
Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР