Определено има черти на личността, които предпочитаме да не споделяме

...
Определено има черти на личността, които предпочитаме да не споделяме
Коментари Харесай

Тест: Коя е най-досадната ви черта?

Определено има черти на личността, които избираме да не споделяме със света като цяло, само че те не са нещо, от което би трябвало да се тормозим или променяме. Всички ние сме съвършени тъкмо такива, каквито сме, само че е добре да знаем въпреки всичко какво е това, което нервира хората към нас. Как да го създадем? С този личностен тест.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да погледнете картинката по-долу. Кое е първото нещо, което виждате? Обърнете внимание на него. След това проверете какво значи в резултатите по-долу.


Резултати:Лицето
Ако сте видели лицето на мъжа, най-досадната линия от вашият темперамент е, че не можете да не кажете това, което всички останали мислят. Имате обществени умения, само че от време на време в стресови обстановки, когато нещата биха се развили по-добре, решавате да хванете бика за рогата и казвате неща, които никой различен не би споделил в този миг.
Четящият мъж
Ако сте видели мъжа да чете, най-досадната ви личностна линия е склонността ви да мечтаете. Добре е да бягате в личните си мисли, когато имате потребност от разтуха, само че това не значи, че би трябвало да прекарвате цялото си време в свят, който сами сте измислили. Ако животът на фантазиите ви пречи на действителността, в случай че хората не желаят да ви се доверят, тъй като имат вяра, че в действителност не ги слушате, може би е време да прецените какъв брой време прекарвате в своя персонален свят и да редуцирате това време.
Дърветата
Ако сте видели дърветата, най-досадната ви личностна линия е неспособността ви да приемате нещата съществено. По закон сте пълновръстен, евентуално сте подобен от много време. Но дали сте подобен в действителност? Дали животът и работата ви са удовлетворителни? Не че не си кадърен, съзнателно бягате от триумфа. Ако желаете да бъдете щастливи, същински щастливи и да бъдете третирани като равни от вашите връстници, спрете да се самосаботирате и разкрийте същинския си капацитет.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР