Определени дни през месец май имат силата да подобряват финансовото

...
Определени дни през месец май имат силата да подобряват финансовото
Коментари Харесай

Тези дни през май носят пари, ето какво да направите

Определени дни през месец май имат силата да усъвършенстват финансовото положение на индивида. Това твърди Източната астрология. Според изчисленията й оставащите дни на благосъстоянието до края на този месец са днешния 13-и и още 22-ри и 30-и . Астрологът Михайлина Никлева разкрива, че това знание е доста дейно, когато се ползва в действителното ни всекидневие. Има обаче няколко условия то да сработи. Най-главното е българинът да осъзнае, че би трябвало да подкрепя придвижването и силата на парите. Затова, вместо да икономисва, на тези дати би трябвало да дава с наслада и да благославя приемащата страна – дадената институция или касиера в магазина.
Философия
Философията е, че разширението на паричния поток в избраните моменти води до неговото превръщане към оня, който дава, само че в повишен размер. „ Заплатете си сметките и задълженията, дайте пари за образование, духовно или професионално развиване, здраве, отмора “, поучава родният езотерик. Другото, което е уместно, е правенето на дарения.

„ Дарете пари на някой човек, институция, организация. Дайте безплатно на някого пари, с цел да се лекува, образова и развива. Така ще сте създали най-хубавото за своите финанси и своята финансова карма. Така ще разширите своите финансови канали.

Това, което сте дали, ще ви се върне преумножено. Винаги се завръща, даже от изцяло непредвидени, неподозирани източници, по допустимо най-изобретателни способи ”, твърди Никлева.
Възможности
Според нея обаче не трябва да се гледа незадълбочено на този развой. Т.е. да дадем 10 лева и да чакаме още на другия ден от някъде да получим 30 лева „ Въпреки че и по този метод се демонстрира и то доста постоянно “, твърди Михайлина. Заявява, че най-често нещата стартират на по-дълбоко равнище, с появяването на благоприятни условия, с отваряне на порти за развиване и разцвет, които нагледно казано са стояли залостени.

Има обаче и подводни камъни. Като да се увлечем и да дадем и последните си пари било за някаква покупка или за щедрост. Така се прекъсва нишката на индивида с парите за дълго и вместо благосъстояние и разцвет той можело да стигне до просешка сопа.
Скорост
Родната астроложка разкрива и какъв брой бързо практиката за ускорение на финансовия поток може да сработи. Това зависи от хороскопа на всеки, от кармата и ориста. Затова при едни се случвало много бързо, само че други трябвало да проявят самообладание, защото даже първоначално да не виждат резултат - метафизичният обред акумулирал позитиви посредством струпване. Доста постоянно обаче финансовото положение е избор на душата при нейното прераждане, което също се регистрира от Източната астрология.

Според него хората, на които не им върви във финансов аспект, имат в рождената си карта кармични звезди като Демона на грабежа, Звездата на банкрута. Те постоянно сочели и за кармична съдба, т.е. някой в предишния си живот е крадял от ближните си или е имал доста пари, само че вместо да оказва помощ с тях, ги е употребявал единствено за себе си.

За да стартира в този момент да изплаща финансовата си карма, е добре човек да се научи да дава, поучава още Михайлина. За задачата би трябвало да отделя най-малко 10% от прихода си за щедрост. Но не трябва да има роднинска или кръвна връзка с получаващата страна.

Според Западната астрология късметлиите пък имат положителни аспекти с планетите, отговарящи за финикийските знаци – Венера и Юпитер, написа " Телеграф ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР