Oppenheimer е следващият филм на Кристофър Нолан, който ще видим

...
Oppenheimer е следващият филм на Кристофър Нолан, който ще видим
Коментари Харесай

Нов трейлър на Oppenheimer на Кристофър Нолан с Килиън Мърфи

Oppenheimer е идващият филм на Кристофър Нолан, който ще забележим по кината още това лято. И като всеки филм на режисьора го чакаме с неспокойствие.
 Oppenheimer, Кристофър Нолън, Килиън Мърфи, Робърт Опенхаймер и първи филмов откъс на кино лентата
Драматичната история на основателя на атомната бомба

Още детайлности за Oppenheimer на Кристофър Нолан

В края на предходната година бе пуснат първи филмов откъс, а преди към две седмици на CinemaCon в Лас Вегас бе пуснат и втори. Но за тези дни от събитието единствено присъстващите в залата знаеха защо става дума.

Е, към този момент и всички останали, тъй като Universal най-накрая взеха решение да го пуснат и публично в интернет пространството. Триминутният филмов откъс ни потапя по-дълбоко в историята за основаването на първата атомна бомба.

По време на Втората международна война Съединени американски щати се опасява, че в случай че нацистите първи се снабдят с такова оръжие, войната бързо ще завърши и то не както им се желае. Ето за какво на Робърт Опенхаймер (Килиън Мърфи) и военачалник Лесли Гроувс (Мат Деймън) им е предоставена задачата да съберат нужния екип от учени, с цел да основат нуклеарно оръжие.

Трейлърът ни демонстрира част от напрегнатите моменти в процеса на подготовката и по какъв начин в последна сметка Опенхаймер натиска аления бутон, с който тества атомната бомба, въпреки да знае, че с това си деяние може да заличи живота на планетата.

Oppenheimer е сниман с IMAX камери, както и с други широкоформатни камери, което сигурно ще направи преживяването в киното незабравимо.

Oppenheimer е по кината от 21 юни
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР