Опозорената R&B звезда Ар Кели беше осъден в сряда по

...
Опозорената R&B звезда Ар Кели беше осъден в сряда по
Коментари Харесай

Ар Кели беше признат за виновен в детска порнография

Опозорената R&B звезда Ар Кели беше наказан в сряда по федерални обвинявания за детска порнография за това, че е направил видеоклипове, в които злоупотребява с 14-годишната си кръщелница.

Присъдата бе произнесена след едномесечен правосъден развой в Чикаго, родния град на Кели, по време на който на правосъдните заседатели бяха показани фрагменти от смущаващите фрагменти и бяха изслушани показанията на жертвата, която в този момент е на 37 години и е разпозната единствено като " Джейн ".

Съдебните заседатели заседаваха към 11 часа, като започнаха във вторник следобяд, преди да се върнат с неоправдателна присъда по шест от 13-те обвинявания, които бяха повдигнати на Кели, в това число три обвинявания за детска порнография. В Чикаго присъдата единствено по едно такова обвиняване води до наложителна минимална присъда от пет до 10 години.

Тя се прибавя към присъдата от 30 години затвор, която изпълнителят на " I Believe I Can Fly " получи през юни, откакто беше приет за отговорен за трафик на хора за полова употреба и рекет по настрана федерално дело в Бруклин.

55-годишният Кели е упрекнат, че се е снимал на видео по какъв начин прави секс с малолетни девойки, както и че е фалшифицирал правосъдния си развой през 2008 година по обвинявания в детска порнография, по които е оневинен.

В сряда правосъдните заседатели оправдаха Кели по обвиняването в скрит план, съгласно което той е фалшифицирал предходния си развой. Съдебните заседатели също по този начин го признаха за почтен по три обвинявания в скрит план за приемане на детска порнография, както и по още две обвинявания за склоняване.

Съподсъдимият Дерел Макдейвид, някогашен бизнес управител на Кели, също е упрекнат в скрит план за възпрепятстване на правораздаването посредством подправяне на процеса от 2008 година, както и в две обвинявания за приемане на детска порнография. Друг съподсъдим, сътрудникът на Кели Милтън Браун, е упрекнат в скрит план за приемане на детско порно. И двамата са приети за почтени по всички обвинявания, оповестява изданието.

По време на процеса прокурорите обявиха, че изпълнителят на " Ignition " е " полов див звяр ", който е употребявал славата си, с цел да ловува малолетни девойки и да записва насилието на видео.

" Робърт Кели е злоупотребявал с доста девойки в продължение на доста години ", съобщи пред правосъдните заседатели помощник-прокурорът Елизабет. " Той е направил ужасни закононарушения против деца. Всички тези години по-късно скритата страна на Кели излезе нескрито. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР