Опознайте себе си и открийте идеалния партньор в зависимост от

...
Опознайте себе си и открийте идеалния партньор в зависимост от
Коментари Харесай

Специален хороскоп: Кой какъв е в любовта според деня от седмицата, в който сте родени

Опознайте себе си и открийте идеалния сътрудник според от деня на седмицата, в който сте родени.
НЕДЕЛЯ
Жената, родена в неделя, е импулсивна и упорита. Ръководи се от възприятията си. Има потребност да се гордее с колегата си. Не обича да отстъпва и да жертва свободата си. Предпочита мъжът да ѝ се подчинява. Често тя е моторът в двойката. Разбира се най-добре с мъже, родени във вторник, четвъртък или петък.
Мъжът, роден в неделя, е упорит и самонадеян. Покровителства дамите. Има потребност повече от самопризнание, в сравнение с от обич. Инициативен и могъщ. Обича да приказва. Чувствителен е към похвали. Най-подходящата за него партньорка е родена в сряда, четвъртък или петък.

ПОНЕДЕЛНИК
Жената, родена в понеделник, е нежна и сензитивна. Умее да прави отстъпки, не обича да живее сама. Има потребност да споделя възприятията си. Много интуитивна, стреми се към естетика. Винаги следва пътя, по който я води сърцето ѝ. Идеалният партнор за нея е роден в понеделник, вторник или сряда.
Мъжът, роден в понеделник, е свръхчувствителен, с огромно въображение, постоянно търси контакта с хората, изключително с противоположния пол. Има потребност от деликатност и схващане. Самотата не е за него. Под привидното му успокоение се крие паника ще откри ли човек, с който да показа цялата обич, на която е кадърен. Ще си допадне с жена, родена в петък, събота или неделя.

ВТОРНИК
Жената, родена във вторник, е великодушна и буйна в любовта. С изострен разум и възприятие за комизъм, тя има потребност от самостоятелност. Обича свободата и се опасява единствено от едно – монотонността на възприятията, която може да убие ентусиазма ѝ. За нея любовта би трябвало да бъде буйна. Иначе не си коства. Идеалният сътрудник би трябвало да се роден във вторник, четвъртък или петък.
Мъжът, роден във вторник, е талантлив да омайва с думи. Съблазнител, който умее да подготвя. Ще го познаете по възприятието му за комизъм, усмивката и способността да се дистанцира от неприятните неща в живота. Ентусиаст, който обича да се забавлява. Ще се схваща добре с жена, родена в сряда, събота или неделя.

СРЯДА
Жената, родена в сряда, е любяща, чувствена и нежна, въпреки да се крие зад сдържана фасада. В любовта има потребност от сигурност и исреност. Страхува се от обич от пръв взор, от пристрастеност, която може да пламне и след това да угасне. За нея е значима не физическата хубост, а честността в възприятията. Ще си допадне с мъж, роден в сряда, петък или събота.

Мъжът, роден в сряда, е мъж на достойнството. Съзнателен и почтен в любовта. Крие богатство от деликатност, само че не всеки път съумява да изрази възприятията си. На него може да се разчита, тъй като когато обича, го прави от цялото си сърце. Верен е и деликатен. Предпочита сигурността пред пристрастеността. Ще се схваща с жена, родена в петък или събота.

ЧЕТВЪРТЪК
Жената, родена в четвъртък, е нетърпелива ентусиастка, когато става дума за обич. Не се губи в мъглата на усеща и илюзии. Обича свободата, приключенията, новите прекарвания. Привлича мъжете със спонтанността си. Не обича да се обвързва с който и да било. Допада си с мъже, родени в неделя, четвъртък или събота.

Мъжът, роден в четвъртък, е роден прелъстител. Иска да опознае живота от всичките му страни и да резервира свободата си. Страхува се от рамките на живота в двойка, само че не може да живее самичък. Зад привидната си насмешливост крие огромна деликатност и е кадърен на дълбока обич. Разбира се с дами, родени в петък или събота.

ПЕТЪК
Жената, родена в петък, е сантиментална мечтателка. Стреми се към хубост и естетика. Покорява с нежността и чувствителността си. Има потребност от сигурност и отбрана. Страхува се от самотност. Намира душевно равновесие измежду фамилията и децата. Привличат я мъже, родени в петък или неделя.

Мъжът, роден в петък, е актьор. Никой не може да устои на чара му. Ако ви споделя, че ви обича, значи в действителност го мисли. Има потребност да се усеща обичан и скъп. Когато пада в обятията ви (а не противоположното!) мисли за семейство и деца. Любовта ще разцъфти с дами, родени в петък или събота.

СЪБОТА
Жената, родена в събота, е потайна и загадъчна, не издава елементарно възприятията си. Има самостоятелен характер. За нея покоряването е първо интелектуално. Привидно е безразлична, само че вътре в нея възприятията кипят. Трудно споделя „ Обичам те “. Добра композиция е с мъже, родени в събота или неделя.

Мъжът е самостоятелен индивидуалист, кадърен е да живее самичък. Реакциите му са непредсказуеми. Не прави пламенни изказвания. Към нежния пол е по-скоро недоверчив. Страхува се да покаже какъв брой е сензитивен. Ще се схванат с жена, родена в събота или сряда.
Инфо: flashnews.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР