Опозицията в Русия трябва да предприеме съответните действия, ако иска

...
Опозицията в Русия трябва да предприеме съответните действия, ако иска
Коментари Харесай

Зеленски призова опозицията в Русия да се бори за промени в страната

Опозицията в Русия би трябвало да предприеме съответните дейности, в случай че желае нещо в страната й в действителност да се промени, сподели украинският президент Володимир Зеленски в изявление за " Скай Ти Джи 24 ", съобщи Укринформ.

" Много е мъчно да бъде изпратено каквото и да било обръщение към Руската федерация през днешния ден. Струва ми се, че тези, които са на територията на Русия не желаят да чуят нищо. За тях е по-лесно да живеят по този метод ", добави той.

Украинският водач изрази своето мнение, че в противоположен случай руснаците е трябвало да излизат на демонстрации през последните 30 години.

" Властта в Русия в този момент е в ръцете на президента, който може да бъде избран отново и против който народът е трябвало да се бори, в случай че е подкрепял свободата и човешките права ", сподели още Зеленски.

В същото време силите на опозицията, които се борят против днешната робия на Путин в Русия " би трябвало да продължат по този път ", означи той.

" Украйна би трябвало да изтласка врага, Европа би трябвало да подкрепя Украйна, да поддържа украинските полезности, тъй като те са общи полезности и общи закани. И опозицията в Русия би трябвало да предприеме съответните дейности, в случай че желае нещо в страната й в действителност да се промени ", акцентира украинският президент, представен от Укринформ.

Зеленски даде изявлението в навечерието на пътешестване до Испания, където той ще взе участие в срещата на държавните и държавните ръководители на Европейската политическа общественост. Тя включва водачите на 27-те страни членки на Европейски Съюз и сътрудниците им от 19 страни, които са партньорски или вземат участие в процеса на разширение на съюза. Испания ръководи Съвета на Европейски Съюз. Срещата се организира в Гранада. Зеленски разгласи в обществената мрежа Екс (бивша Туитър), че към този момент е дошъл там. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР