Голям доставчик на храни изтегли повече от 100 000 опаковки

...
Голям доставчик на храни изтегли повече от 100 000 опаковки
Коментари Харесай

Откриха части от плъх в бял нарязан хляб, изтеглят над 100 000 опаковки

Голям снабдител на храни изтегли повече от 100 000 опаковки от известна марка нарязан бял самун, откакто елементи от плъхове бяха открити в някои пакети.

Животинските остатъци са открити в партида бял самун „ чоджуку “ или супер ферментирал самун, прочут със своята извънредно дъвчаща текстура. Той е създаден от фабрика, основана в западната префектура Токио.

Японската компания Pasco Shikishima Corporation съобщи, че проверява по какъв начин елементи от „ малко животно “ са попаднали в два пакета самун на филийки. Оттам прибавиха, че до момента никой не се е разболял след консумация на продукта.

 Момичета откриват мъртва мишка в подготвена салата от супермаркет, откакто към този момент се хранят Светът 2 мин. Момичета откриват мъртва мишка в подготвена салата от супермаркет, откакто към този момент се хранят  Мъж откри жива змия в опаковани броколи, закупени от супермаркет Светът 2 мин. Мъж откри жива змия в опаковани броколи, закупени от супермаркет  „ Не желаех да я убия, само че не я желаех и в храната си Любопитно 2 мин. „ Не желаех да я убия, само че не я желаех и в храната си ": Жена от Детройт откри жаба в пакет спанак от супермаркета (ВИДЕО)  Момичета откриват мъртва мишка в подготвена салата от супермаркет, откакто към този момент се хранят Светът 2 мин. Момичета откриват мъртва мишка в подготвена салата от супермаркет, откакто към този момент се хранят  Мъж откри жива змия в опаковани броколи, закупени от супермаркет Светът 2 мин. Мъж откри жива змия в опаковани броколи, закупени от супермаркет  „ Не желаех да я убия, само че не я желаех и в храната си Любопитно 2 мин. „ Не желаех да я убия, само че не я желаех и в храната си ": Жена от Детройт откри жаба в пакет спанак от супермаркета (ВИДЕО)

Снимката е илюстративна Снимка: iStock

По-късно тя удостовери пред Си Ен Ен, че останките са на плъх. След злокобната находка ще бъдат изтеглени към 104 000 опаковки от хляба.

„ Ще изтеглим продуктите по-долу, които са създадени на същата фабрична линия, и ще спрем въпросната линия, с цел да определим повода и да използван контрамерки “, се споделя в изказването на японската компания.

Изтегленият артикул не се продава в чужбина, съобщи представител на компанията пред Си Ен Ен.

Снимката е илюстративна Снимка: iStock

Основана през 1920 година, Pasco е главен снабдител на хлебни произведения, в който работят над 3700 чиновници в 12 заводи в цялата страна. Белият самун е главен артикул за доста японци, когато им се прииска да хапнат нещо в западен жанр, или „ йошоку “, като опция на обичайна японска храна. 

Този „ случай “ е единствено допълнение към множеството кавги, свързани с сигурността на храните, които раздират втората по величина стопанска система в Азия, която от дълго време се слави с надеждността на износа на храни.

Снимката е илюстративна Снимка: iStock

През март японските здравни управляващи подредиха изтеглянето на три хранителни добавки, създадени от Kobayashi Pharmaceutical, огромен производител на медикаменти, след гибелта на няколко консуматори. Повече от 100 други бяха приети в болница.

През август предходната година доставчикът на храни Warabeya Nichiyo разкри два случая на хлебарки в оризовите му топки, които са били продавани в магазин 7-Eleven в Сайтама, северно от Токио.

Появи се също информация, че в някои от веригите за бързо хранене, които продават известните в страната оризови купички с говеждо месо и суши, хората са облизвали общи бутилки със соев сос или са яли общ джинджифил с употребявани клечки за хранене.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР