„Опозицията иска да разклати коалицията и да не помага на

...
„Опозицията иска да разклати коалицията и да не помага на
Коментари Харесай

Сабрутев: Опозицията иска да разклати коалицията и да не помага на ПП

„ Опозицията желае да разклати обединението и да не оказва помощ на " Продължаваме Промяната “. Основната цел е да се резервира сегашният гуверньор Димитър Радев. Ако някой от опозицията го припознае, може да бъде повдигнат като претендент. Ние желаеме ново, обединително име, което да донесе непоклатимост, с цел да осъществим съдружното си съглашение и българите да живеят по-добре “. Това съобщи в „ Офанзива “ зам.-председателят на Бюджетната комисия и народен представител от „ Продължаваме Промяната “ Венко Сабрутев.

По думите му страната е финансово постоянна.

Той разяснява и тематиката с районен съд Македония.

„ България ще отбрани на 100% националния си интерес по тематиката с районен съд Македония. Последната дума ще бъде на Народното събрание “, изясни той.

И добави, че Каримански се оправя доста добре с ролята на ръководител на Бюджетната комисия в Народно събрание, само че не дава отговор на критериите за началник на Българска народна банка.

„ Търсим сет от ограничения, с които хората да усетят намесата на страната в инфлацията. Колкото по-малко се меси страната в стопанската система, толкоз по-добре ще върви. Бизнесът би трябвало да свърши своето. Калкулираме разнообразни решения за бюджета “, уточни Сабрутев.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР