Опозиция на правителството е мафията. Методите, с които се опитват

...
Опозиция на правителството е мафията. Методите, с които се опитват
Коментари Харесай

Деница Сачева: Правителството е атакувано от мафията

Опозиция на държавното управление е мафията. Методите, с които се пробват пъкъл се води политически спор са способи, които не са присъщи за естествени демократични партии. Така разяснява министърът на труда и обществената политика Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е свадите в страната от последните дни.

Това, което се вижда сега, е, че има политическо изтощение, няма политически причини, с които да се водят съществени борби. Напротив, тъкмо противоположното. Има блян към дестабилизация и към това хората да се опасяват, да се усещат, че нито един не е предпазен. Това е предпочитание да се вкарва боязън, виновност, яд, напрежение и това, че всеки един може да бъде записван, подслушван, добави министър Сачева.

Маноил Манев: Снимките от спалнята на Борисов са политическо-мафиотска офанзива

,,Този напън сега не е единствено към премиера. Това са знаци, които се чака да бъдат разчитани от цялото държавно управление. Това, което се случва, е неприемливо и би трябвало службите да реагират и да създадат нужните следствия ", съобщи още общественият министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР