Опозиционните партии не успяха да използват дори за предизборна пропаганда

...
Опозиционните партии не успяха да използват дори за предизборна пропаганда
Коментари Харесай

Министър Тагарев: Вотът на недоверие е излишно упражнение, не усп...

" Опозиционните партии не съумяха да употребяват даже за предизборна агитация това събитие ", разяснява той пред публицисти.

 

Тагарев уточни, че всички тези въпроси, които са били повдигнати, са били дискутирани, в това число в парламентарни формати неведнъж.

 

" Общо взето изгубено време за мен. Единствената изгода е, че тези от нашите жители, които желаеха да схванат какво прави държавното управление в региона на защитата и националната сигурност, са имали тази опция за 20-30 минути от целия спор през днешния ден ", разяснява министърът на защитата.

 

" Очаквам да не бъде гласуван този избор на съмнение, т.е. да продължим ", съобщи още Тодор Тагарев, помолен да предвижда резултата от гласуването на следващия ден.

 

разяснява следното по време на самия спор през днешния ден:

 

" Днес разбрахме четири неща - лиши съвсем две години на " Възраждане ", Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ да признаят, че Русия води нападателна война против Украйна и това е опасност за България, че закупуването на военна техника е мотив за яростни рецензии, че депутатите от " Възраждане " не се интересуват от българите в окупираните от Русия територии в Украйна и че истината няма никакво значение за дебатите по вота. Този метод е най-вредният за националната ни сигурност. Депутатите, които се усещат патриоти, да отвхърлят вота на съмнение ".

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР