Основната месечна заплата се увеличава с конкретна сума, за съответното

...
Основната месечна заплата се увеличава с конкретна сума, за съответното
Коментари Харесай

Калин Стоянов увеличи със своя заповед заплатите на служителите в...

Основната месечна заплата се усилва с съответна сума, за съответното равнище на съществена месечна заплата, акцентира Стоянов.

 

С друга заповед вътрешният министър усилва със 100 лв. порциона за храна за държавните чиновници по Закона за Министерство на вътрешните работи и за работещите по трудово правно отношение. Считано от 01.01.2024 година от 200 лева порционът става 300 лв..

Натрупаното от 1 януари нарастване на порциона за храна, както и на заплатите, ще бъде изплатено със заплатите за месец май 2024 година, отбелязва министър Стоянов.

 

Кабинетът утвърди на последното си съвещание спомагателни разноски по бюджета на Министерството на вътрешните работи и още шест министерства. Целта е превъзмогване на диспропорции във възнагражденията на личния състав в бюджетните организации, в това число за увеличение на възнагражденията на личния състав, като средствата се обезпечават за сметка на плануваните разноски по централния бюджет за 2024 г. 

По бюджета на Министерството на вътрешните работи държавното управление утвърди 67 646 357 лева

 

Министерският съвет одобри и Постановление за одобрение на спомагателни разноски по бюджета на Министерството на вътрешните работи за 2024 година Средствата в размер на 20 000 000 лева са за настоящи поправки на здания в системата на Министерство на вътрешните работи.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР