Опонентите на ПП ВОЛЯ ни атакуват по всякакви начини, защото

...
Опонентите на ПП ВОЛЯ ни атакуват по всякакви начини, защото
Коментари Харесай

Марешки: Всички ни атакуват, защото сме силни

Опонентите на Политическа партия " ВОЛЯ " ни нападат по всевъзможни способи, тъй като поддръжката за  нас пораства, тъй като сме мощни. Това е посланието на, ръководител на партията, оповестено във.
Лидерът на политическата мощ, който е с произнесена, не е склонен и със социолозите, които не регистрират увеличението на поддръжката за партията му.
 Веселин Марешки: Отдавна трябваше да има безвъзмездни медикаменти за пенсионери и деца Веселин Марешки: Отдавна трябваше да има безвъзмездни медикаменти за пенсионери и деца
Зам.-председателят на Народното събрание и водач на партия ВОЛЯ Веселин Марешки пита в персоналната си страница във Facebook българите в чужбина кой...
Ето какво е написал той:
" В момента всички наши съперници са се впрегнали да ни нападат по всевъзможни способи. Защо? Защото поддръжката за ВОЛЯ пораства! Никой не се хвърля да нападна някой слаб и безперспективен. Това е повече от ясно.

След като обявихме новата ни самодейност за безплатните медикаменти за пенсионери над 65 година и възпитаници до 4 клас, както и 50% по-ниски цени на медикаментите за възпитаници до 8 клас, враговете ни напълно полудяха от завист.

 Веселин Марешки: Не би трябвало да има амнистия за тези, които докараха българските пенсионери до това състояние! Веселин Марешки: Не би трябвало да има амнистия за тези, които докараха българските пенсионери до това състояние!
Днес е и Денят на възрастните хора, избран за подобен от Организация на обединените нации през 1990г. Годината на тотални промени в България! Какво се случи през т...
Може би не знаете - има социологически изследвания, които се пускат по медиите, само че има и такива, които остават за прилагане единствено от избран кръг хора и не виждат бял свят. Попадна ми едно такова - ГЕРБ са към 23%, Българска социалистическа партия към 18%, ВОЛЯ е 12-13%, ДПС- 8-9 % -колкото постоянно са имали, ДБ-около 5%, там някъде е и Слави, Мая е много надолу към 1%...Това няма да го видите в медиите. Ясно е за какво.

Тези, които ви " убеждаваха ", че справедливите цени на нашите бензиностанции са единствено избирателен трик, се провалиха. Четири години по-късно виждате, че ценовата политика е поредна. Та същите тези видяха, че хората повече не им се връзват на подправените вести против мен и ВОЛЯ и в този момент се чудят с какви нови нелепости да ви манипулират. Радвам се, че от ден на ден стават хората, които мислят с главите си и не се поддават.

Ние останахме в този парламент единствената партия, която не е оцапана с корупционни схеми и подмолни далавери. Продължавам да оказвам помощ на милиони българи, както съм го правил 30 години. Моите сътрудници в Народно събрание -също. Явно това не се харесва на някои наши съперници и са впрегнали цяла подмолна машина против нас! Нищо. Това единствено ни прави по-силни и по-мотивирани да вървим напред! Пък кучетата дано си лаят! "
 Скандал в Народното събрание: Марешки назова Българска социалистическа партия изверги, а те желаеха да излежи присъдата си Скандал в Народното събрание: Марешки назова Българска социалистическа партия изверги, а те желаеха да излежи присъдата си
Сериозен скандал се заформи в Народното събрание сред водача на “Воля ” Веселин Марешки и депутатите от Българска социалистическа партия в пленарната зала. При...

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР