Опитният Томас Мюлер ще даде всичко от себе си, за

...
Опитният Томас Мюлер ще даде всичко от себе си, за
Коментари Харесай

Мюлер: И Кристиано не вкара, нали?!

Опитният Томас Мюлер ще даде всичко от себе си, с цел да може Байерн (Мюнхен) да заличи преднината на Реал Мадрид от първия полуфинал в Шампионската лига. Ответната среща на “Сантиаго Бернабеу” е във вторник от 21:45 часа. Германският национал се нервира на мненията, че Роберт Левандовски не се показа мощно в Мюнхен.

“Да, Левандовски не е вкарвал гол от няколко седмици насам, само че единствено в Бундеслигата този сезон попаденията му са 28, което е показателно. А и Кристиано Роналдо не осъществя преди седмица, нали?!”, разяснява Мюлер.

Looking good, Bayern! #UCL pic.twitter.com/U1ARnpPF0g
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) April 30, 2018
" С Реал се познаваме доста добре - продължи той. - В първия мач показахме какво желаеме, създадохме доста положения, само че и направихме доста пропуски. Сега сме длъжни да изиграем отличен дуел и да се възползваме от възможностите си. Самият аз съм гладен да вкарам. Като цяло индикаторите ми не са доста положителни, само че няма значение, в случай че си останат такива, стига някой различен да означи. За мен не е значимо кой ще осъществя. Шампионска Лига 1/2 кръг, вторник 1 май  Реал Мадрид 21:45предстои  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР