Опитните Сергей Игнашевич и Александър Самедов прекратяват кариерата си в

...
Опитните Сергей Игнашевич и Александър Самедов прекратяват кариерата си в
Коментари Харесай

Двама приключват с националния на Русия

Опитните Сергей Игнашевич и Александър Самедов приключват кариерата си в националния тим на Русия. Домакините на международното състезание отпаднаха на четвъртфиналите, откакто изгубиха с 3:4 след осъществяване на дузпи от Хърватия. Редовното време и продълженията приключиха 2:2.

38-годишният Игнашевич разгласи решението си в своя профил в Инстаграм. " Това е всичко. Много ми е мъчно да осъзная какво се случи. Благодаря на всички. Дори не съм си представял, че мога да завърша футболната си кариера на такова високо равнище. Щастлив съм, че бях част от този тим, този треньор и нашата футболна страна в продължение на съвсем 20 години. Благодаря и на всички почитатели на ЦСКА ", написа Игнашевич.

Самедов добави:  " Вече бях решил всичко за себе си. Това беше моят финален мач за националния тим. Има отчаяние, само че ние показахме заслужен футбол и всички могат да се гордеят. Жалко, че се случи по този начин. Сега е мъчно да приказвам, смутен съм, бяхме на крачка от полуфинал ". Самедов дебютира за Русия през 2011 година и има 7 гола в 53 мача.  
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР