Опитите на ръководството на Левски да задържи с дългосрочен контракт

...
Опитите на ръководството на Левски да задържи с дългосрочен контракт
Коментари Харесай

Уелтон се е съгласил да преподпише с Левски

Опитите на управлението на Левски да задържи с дълготраен договор крилото Уелтон са на път да се увенчаят с триумф, написа " Тема спорт ".

Фланговият нападател бе притеглен при започване на 2022 година по експлицитното гледище на треньора Станимир Стоилов. Той дойде от бразилския Ботафого-ПБ. Преди него от същия отбор дебаркира и левият бек Цунами. Скоро той ще влезе в последната година от контракта си и " сините " желаят този път да работят бързо, с цел да не се стигне до сегашната обстановка с десния бранител Жереми Петрис и Андриан Краев. Двамата са със съглашения до лятото, като на няколко пъти отхвърлиха оферти за нови - такива имаше още при започване на акцията. Така най-вероятно по време на зимния трансферен прозорец Левски ще ги продаде за ниски суми, с цел да не ги изтърван без пари след края на сезона.

Наред с договарянията по изискванията на новия договор на Уелтон сътрудниците му ще срещнат шефовете и с офертите, които са пристигнали досега за футболиста. Той правеше доста мощна есен преди да се контузи в семейството на Черно море. Тогава бразилецът получи контузия в глезена. Фланговият състезател обаче към този момент е изцяло възобновен и се чака да започва като титуляр в съботния мач с Локо (Пд). Срещата на " Герена " е от 17:30 часа. Уелтон има 2 гола в 14 дуела в елита, както и още 2 в 6 срещи в Лигата на конференциите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР