Опитахме да съберем общинските съветници и да имаме една продуктивна

...
Опитахме да съберем общинските съветници и да имаме една продуктивна
Коментари Харесай

Васил Терзиев обясни защо е напуснал срещата за бюджета и обяви: Противопоставянето не води до нищо

Опитахме да съберем общинските съветници и да имаме една продуктивна среща, на която да ги срещнем с главните насоки в бюджета, да забележим те от Да забележим те от какво имат потребност, като спомагателна информация, какво биха желали да има като усъвършенстване. И всичко това, като част от един много по-прозрачен развой, където ангажираме всички страни оптимално рано. Без хрумвания, че е идеален бюджетът, че е идеален и процесът и това го казахме в самото начало: „ Колеги, желаеме дружно с вас, да го създадем по-добър. Кажете от какво имате потребност, кажете какви са ви забележките, с цел да може до 25-ти да ги вкараме в плана за обществено разискване “. Това съобщи кметът на столицата след срещата за бюджета на София, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Това, което получихме бе това, от което се опасявахме – политическо опозициониране, по какъв начин било непрозрачно. Когато помолихме да не се записва, не ни послушаха. Ако бягахме от това да не се изнася обществена информация, нямаше да го представим “, посочи Терзиев.

„ Използването на опълчване, не води до нищо. Няма нищо чудно, че аз напуснах. Надявам се, че макар не доста положителният ни разговор през днешния ден, ще заработим за богатството на софиянци “, акцентира столичният градоначалник.

„ Апелът ни е да има конструктивизъм, а не да има непрекъснато заяждане и да се намираме в бойна обстановка “, добави Терзиев.

От думите му стана ясно още, че на 25 януари ще бъде показан публично бюджетът на София.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР