Опит за атентат срещу руския президент Владимир Путин е имало

...
Опит за атентат срещу руския президент Владимир Путин е имало
Коментари Харесай

Шок! Путин оцелял по чудо при опит за покушение, кой се осмели

Опит за атентат против съветския президент Владимир Путин е имало незабавно след експлоадирането на войната в Украйна. Това съобщи Кирил Буданов, началник на Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата Кирил Буданов.

„ Имаше опити за нападение против Путин… даже имаше опит за нападение против него не толкоз от дълго време, както се споделя, от представители на Кавказ. Това не е обществена информация. Напълно несполучлив опит за ликвидиране, само че в действителност се случи … беше преди към 2 месеца. Още един път споделям, че беше несполучливо. Няма гласност за това събитие, само че имаше такова “, сподели Буданов, предава " Марица ".

Междувременно президентът на Русия се срещна в Сочи с беларуския си сътрудник Александър Лукашенко. Путин съобщи, че стопанската система на страната му устоя почтено на удара на глобите и че търговията в рубли с задграничните сътрудници ще укрепи съветската валута.

" Преходът в търговията с нашите сътрудници в националната валута, в рубли явно се реализира. Вие също говорихте, че това би трябвало да се случи. Обективно, обстановката се разви по този начин, че ние направихме това. Не в ущърб на нашите сътрудници, желая да подчертая това, изпълнявайки всички наши отговорности. Това способства за укрепването на рублата ", сподели Путин.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР