Операцията по издирване на заподозрения за двете убийства в Костенец

...
Операцията по издирване на заподозрения за двете убийства в Костенец
Коментари Харесай

МВР нарече „безпрецедентна” операцията по издирване на заподозрения за убийствата в Костенец

Операцията по търсене на обвинения за двете убийства в Костенец Стоян Зайков е невиждана, съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, представен от „ Фокус”. Към момента е и несполучлива. Вече седмица полицията не може да открие Зайков, който подозира в убийствата на някогашната му другарка Милена Шишкова и братовчед му Валентин Петров. В издирването му се включиха екипи на жандармерията, ГДБОП и Специализирания отряд за битка с тероризма (СОБТ).

Подобни огромни интервенции Министерство на вътрешните работи е провело и различен път. В началото на предходната няколко дни със стотици хора и техника в региона на Своге се търсеше обвиненият за шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов. В последна сметка той бе открит мъртъв, а проверяващите оповестиха, че се е самоубил.

„ Нови сигнали няма. По отношение на мероприятията и на самата интервенция, засилено е доста полицейското наличие “, сподели Иванов.

Той изясни, че има няколко локализирани периметъра, в които се прави инспекция.

„ Специализираните елементи правят инспекция на всяко едно помещение. Надяваме се да имаме резултат “, добави още той. Според него постоянно съществува вид килъра да е напуснал периметъра.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР