Операция за противодействие на нелегалната търговия с наркотични вещества проведоха

...
Операция за противодействие на нелегалната търговия с наркотични вещества проведоха
Коментари Харесай

Наркотици и тютюн без бандерол спипаха полицаи при операция в Пазарджик

Операция за противопоставяне на незаконната търговия с наркотични субстанции организираха през вчерашния ден чиновници на полицейския сектор в пазарджишкия квартал „ Изток “. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В рамките на акцията, в жилището на 21-годишен гражданин на квартала, служителите на реда разкрили полиетиленов плик със суха, зелена листна маса. Последвал полеви наркотест, който реагирал позитивно на синтетичен канабиноид.



Намерени са и готови 74 дребни полиетилеови топчета, съдържащи от същия по тип дрога. Заедно с тях служителите на реда намерили заготовки за разфасоване и оформяне на дозите, електронна везна, както и голям брой персонални документи, които съгласно първичните данни са били оставени в залог.



Иззета е цялата открита дрога, която е с обща маса от близо 90 грама. Младежът, който досега не е имал престъпни прояви и регистрации, е арестуван в ареста за период от 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане за разпространяване на опиати, работата по което продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура - Пазарджик.



В хода на полицейските дейности чиновниците спрели за инспекция и лек автомобил, ръководен от 57-годишен гражданин на квартала.

Установено било, че той транспортира три полиетиленови чувала с общо 30.4 кг изсъхнал нарязан тютюн, без бандерол. Стоката е конфискувана, а по отношение на притежателя й се води бързо произвеждане.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР