Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов говори пред медиите

...
Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов говори пред медиите
Коментари Харесай

Стойчо: Имаше горчилка след финала, но изчезна, когато видях, че сме пред Левски

Оперативният шеф на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов приказва пред медиите след края на сезона на " алените ". Екзекутора на Ливърпул пожела триумф на отбора на Атанас Рибарски през идната акция.
 Шеф на ЦСКА 1948: Искаме да стигнем групите и да дадем реванш на Лудогорец за Суперкупата Шеф на ЦСКА 1948: Искаме да стигнем групите и да дадем реванш на Лудогорец за Суперкупата
" Положителното развиване на нашия клуб е реалност. Клубът стартира от най-ниското равнище, сега се радваме на огромно развиване на всички равнища - от първия тим надолу. Надявам се идната година да бъде още по-успешна. Едно е да водиш мач от треньорската пейка в Европа, друго е извън. Пожелавам триумф на тима. 
 Котев: Има интерес към Чочев, всичко е въпрос на диалози Котев: Има интерес към Чочев, всичко е въпрос на диалози
И при мен имаше горчилка поради финала за купата, само че тя изчезна в мига, в който видях класирането - още веднъж сме пред Левски. От съществуването на клуба до ден сегашен този клуб играе феърплей. Има органи, дано търсят от А до Я, имаше съмнителни мачове, само че не желая да дефинирам в конкретика. Всички в ръководството на клуба желаеме да се борим за първото място, желаеме и това да се случи ", сподели Стойчо Младенов в " Пресклуб България ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР