Опелото на известния психолог и писател Иван Владимиров-Нав, който зверски

...
Опелото на известния психолог и писател Иван Владимиров-Нав, който зверски
Коментари Харесай

Сбогуваме се с Иван Владимиров-Нав в храма Свети Седмочисленици

Опелото на известния психолог и публицист Иван Владимиров-Нав, който свиреп бе погубен от собствен комшия, ще бъде на 18 февруари, събота, от 12 часа в църквата " Свети Седмочисленици " в София, научи Lupa.bg от неговите близки.

На 8 февруари вечерта Владимиров беше убит във входа на блока, в който живее. Прокуратурата повдигна обвиняване на 52-годишния Румен Тонев за убийството.

По данни на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата някогашният служител на реда е прострелял психолога със законно притежаваното от него оръжие, което е получил, когато за малко е бил чиновник на вътрешното ведомство. Макар че той е бил уволнен от службата си в Министерство на вътрешните работи преди повече от 20 години оръжието е останало у него.

След убийството съседи и майката на убития Владимиров - Слава Иванова споделиха пред медиите, че неведнъж са били подавани сигнали против Тонев, който е тормозел и заплашвал съседите, само че управляващите не са подхванали дейности. Министерство на вътрешните работи и прокуратурата потвърдиха за съществуването на сигнали против Тонев, само че не изнесоха информация за това дали по тях са били подхванати дейности.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР