Opel скоро ще представи наследника на Crossland и за изненада

...
Opel скоро ще представи наследника на Crossland и за изненада
Коментари Харесай

Opel възражда легендарната Frontera

Opel скоро ще показа наследника на Crossland и за изненада на мнозина новият модел ще носи името „ Frontera “, което е връщане към офроуд автомобила на Opel, създаван от 1991 до 2004 година Решението да се възроди името Frontera подсказва, че идният стилен SUV ще се отличава с ръбест дизайн, като евентуално ще споделя технологии с новия Citroën C3 Aircross.

Crossland към този момент споделя техническата си база с Peugeot 2008 и сегашния C3 Aircross. Очаква се Frontera да бъде по-дълга от своя предходник, а първичните изображения разкриват ъгловати очертания, подчертаващи солидна и смела философия на дизайна. Opel загатва, че новата Frontera ще бъде оборудвана с интелигентни функционалности и гордо ще носи новото лого на марката Opel Blitz. Освен това Frontera ще се предлага като автомобил с електрическо задвижване през цялото време.

Флориан Хютл, основен изпълнителен шеф на Opel, показва вълнението си от новата Frontera, заявявайки, че името изцяло подхожда на новия и трогателен SUV на марката. Очаква се моделът да излъчва убеденост и да заеме централно място на пазара. Opel акцентира просторността, вариативността и достъпността на Frontera, което я прави подобаваща както за клиенти с деен метод на живот, по този начин и за фамилии.

Opel възнамерява да пусне на пазара електрическите версии на новата Frontera и на новия Grandland по-късно тази година, отбелязвайки забележителна стъпка в прехода на Opel към превръщането му в напълно електрическа марка. Компанията има за цел да предложи най-малко по един електрически вид във всеки сегмент, демонстрирайки своя ангажимент към електрическата подвижност. По-подробна информация и изображения на новия Opel Frontera се чака да бъдат оповестени през идващите седмици.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР