Опасно и необезопасено е било мястото, където загина мъж във

...
Опасно и необезопасено е било мястото, където загина мъж във
Коментари Харесай

Мястото, на което загина мъж във Врачанския Балкан, е било необезопасено

Опасно и необезопасено е било мястото, където почина мъж във Врачанския балкан, заяви бТВ. Тялото му беше намерено в дълбока бездна след многочасова издирвателна интервенция.

Припомняме, че случаят е станал малко след 14 часа през вчерашния ден. Двама служащи по поддръжката на туристическите бунгала са тръгнали да се разхождат, когато единият от тях се подхлъзва и пропада в 85-метрова бездна.

" Самото място съставлява един отвор в земята, което на пръв взор не съставлява нищо рисково, то е леснодостъпно, като се огледа, се вижда една дупка, дълбока не повече от 1,5-2 метра ", съобщи ръководителят на ПСС-отряд Враца Станой Арабаджиев.

" Природен парк " Врачански балкан " е един от най-богатите пещерни региони на Балканите. Тук имаме над 500 пещери и пропасти, настрана от това преди време, като се ликвидира мината, всички рискови региони бяха заградени, само че след това оградните уреди незабавно откраднати, по тази причина ние на всички места сме сложили указателни табели ", изясни основният специалист в ДПП " Врачански балкан " Цветан Цветанов.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР