Опасно близките до хунтата ГЕРБ олигарси Кирил и Георги Домусчиеви

...
Опасно близките до хунтата ГЕРБ олигарси Кирил и Георги Домусчиеви
Коментари Харесай

Защо се крият братя Домусчиеви? Милионерите утроиха охраната си

Опасно околните до хунтата ГЕРБ олигарси Кирил и Георги Домусчиеви са се покрили вдън земя.
Мултимилионерите, които се обръщат към Баце със слагаческото „ шефе”, не се появяват на никакви публични или частни събития, като в същото време са утроили защитата си до над 40 индивида, разкри пред Narod.bg източник от ъндърграунда.
Сред добре облечените предприемачи със горист бизнес се приказва, че виновни фактори от върховете на ръководството са поискали да управляват половината бизнес на братята от Разград. Това е повода Киро Гела и брат му да изчезнат и да усилят телохранителите, които се грижат за тяхната сигурност.
Наскоро в медиите изтече информация, че настоящи чиновници на антитерористи от СОБТ и на звеното „ Кобра “ към Столична дирекция на вътрешните работи непрекъснато се грижат за защитата на Домусчиеви.
Според очевидци, те се сменяли като по график надлежно на дневни и нощни смени пред един от палатите на Домусчиеви в кв. „ Бистрица”. Казват, че денем спецченгетата били на пост бойците от „ Враня “, под командването на офицер, прочут като Ямболския. Командосите, настояват източниците, следвали предприемача на всички места по петите.
Нощното дежурство пък поемали сътрудниците им от „ Кобра “.
Според медийни изявления шефът на защитата на боса на „ Лудогорец “ Георги Жоро Ташуков, който до 2003 година бе шеф на митичния 4-ти отряд на алените барети, персонално пресявал настоящите чиновници и казвал кой по кое време да работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР