Опасни химикали са складирани на Пристанище-Бургас в близост до жилищни

...
Опасни химикали са складирани на Пристанище-Бургас в близост до жилищни
Коментари Харесай

„Демократична България“ сигнализира за опасни химикали на Пристанище-Бургас

Опасни химикали са складирани на Пристанище-Бургас наоколо до жилищни региони, сигнализират от „ Демократична България “. 

Сигналът идва от водача на локалната организация на “Да България ” и член на националното управление на партията Димитър Найденов:

" При нас страната и нейните органи са позволили да се складират в сърцето на града не един, не два, а три рискови товара, които от горната страна на всичкото са в непосредствена непосредственост един до различен. Говорим за резервоари със сярна киселина с съдържимост 50 000 тона, приказваме за 5 огромни резервоара за течни горива 1 000 тона всеки, 5 000 тона общо и за зарядна станция за пропан бутан на метри от тези хранилища за рискови товари. Това нещо има данни, че не е минавало Оценка на въздействието върху околната среда преди време, когато е разрешавано. "

Портът се ръководи от частен пристанищен оператор. От „ Демократична България “ ще изискат инспекция от Министерството на превоза, Министерство на околната среда и водите, Министерство на вътрешните работи и " Морска администрация ". 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР