Опасна животозастрашаваща игра водят обитатели на блок 136 във варненския

...
Опасна животозастрашаваща игра водят обитатели на блок 136 във варненския
Коментари Харесай

В никакъв случай не минавайте покрай този блок във Варна, може да умрете

Опасна животозастрашаваща игра водят жители на блок 136 във варненския квартал " Младост ". Вече цяла седмица от междинните етажи на постройката хвърлят водни бомби цялостни с камъни по преминаващите край блока, написа " Петел ".

За случая описа варненка, която нощес към 22.30 часа вървяла с майка си към прилежащата спирка.

" Изведнъж в краката ни започнаха да падат големи водни пакети, в които имаше камъни. Всичко се разбиваше към нас на части. Едва опазихме главите си. Докато прибягаме рисковата права, се чу заплашителен удар от разбиващ се голям камък в металния парапет до нас. Не ми се мисли какво става, в случай че това нещо падне върху човек. Блокът е може би над 10 етажа и когато нещо падне от високо, знаете с каква мощ е това.

С майка ми успяхме да избягаме някак. Но момчето след нас нямаше този шанс. Него го уцелиха. Слава Богу по крайници. Когато стигнахме до оживената спирка разпитахме младежа, който ни сподели, че замерването с камъни, плодове и водни пакети по минувачите е от към седмица. Някои в квартала към този момент знаели и избягвали рисковата права, само че други към момента не били наясно и употребили тротоара като естествени жители.

Някои мъже от квартала към този момент се заканвали, че ще се саморазправят с причинителите, с цел да спасят околните си от съдбовно пострадване. Знаело се, че живеят на междинните етажи - някъде към седмия, описа младежът. Работата е там, че мястото е оживено, до блока има спирка за няколко централни линии в града и оттова непрекъснато минават млади и възрастни хора, даже майки с деца и колички. Опасната игра на жителите може да коства нечий сакат или лишен живот. "



Блокът е номер 136 в регион " Младост " - ъглов на централно основно кръстовище на улица " Вяра " и бул. " Цар Освободител ". На метри от блока е спирката на рейс 148 и на няколко други линии.

Полицията е известена за случая. Предстои инспекция на живущите. Виновниците ще дават отговор пред закона. Ако са малолетни - надлежно техните родители.

На първата фотография се вижда входа на въпросния блок. За подигравка, там е окачен ликът на патриота Иван Вазов. Живущите обаче не демонстрират национализъм, а опит за заличаване на съгражданите си, както излиза наяве от седмица насам.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР