Опашки се заформиха пред РЗИ в Пловдив още в ранните

...
Опашки се заформиха пред РЗИ в Пловдив още в ранните
Коментари Харесай

От сутринта: Опашки за втора игла се вият пред РЗИ в Пловдив...

Опашки се заформиха пред РЗИ в Пловдив още в ранните часове на деня, видя кореспондент на " Марица ". На 90 % от чакащите там са за втора игла. Ваксинирането става относително бързо, няма неодобрение измежду чакащите.

Ситуацията пред имунизационния кабинет на ДКЦ " Пълмед " е спокойна. Има няколко чакащи жители, които желаят да се възползват от оповестените " зелени коридори ". Те могат да избират всред имунизацията на " АстраЗенека " и " Пфайзер ".



Дни преди празниците от Регионалната здравна ревизия в Пловдив оповестиха имунизационните кабинети в града и района, които ще са част от " зелените коридори ".

Днес искащите могат да се снабдят с ваксина в „ Пълмед “, в кабинета на МЦ " Медикус " - Тракия в ДКЦ-1, в „ Медикус Алфа “, „ Каспела “ и в болница „ Св. Пантелеймон “.

Утре, на Гергьовден и на 7 май ще са дейни имунизационни пунктове в: „ Пълмед “, „ Медицински център „ Медикус “ в „ Тракия “ и кабинета им в ДКЦ-1, в „ Медикус Алфа “ и „ Каспела “, а единствено на 7-ми – и в ДКЦ „ Св. Георги “.

На 8 май пловдивчани могат да се възползват от „ зелените коридори “ в „ Пълмед “, кабинета на МЦ " Медикус " - Тракия в ДКЦ-1 и в „ Медикус Алфа “. В последния ден - 9 май – единствено в два пункта – кабинета на МЦ " Медикус " - Тракия в ДКЦ-1 и „ Пълмед “.

Паралелно със " зелените коридори " в Пловдив работят и всички разкрити имунизационни кабинети за слагане на втора игла, в това число в РЗИ.

фотоси от Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР