Опасенията на премиера Борисов за кризата между Русия и Украйна

...
Опасенията на премиера Борисов за кризата между Русия и Украйна
Коментари Харесай

Румен Петков: Правителството ни прибързано обвини Русия за конфликта с Украйна

Опасенията на премиера Борисов за рецесията сред Русия и Украйна са изцяло основателни. Смятам, че нямаме подобен аналог в интернационалните връзки напоследък. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ водачът на АБВ Румен Петков.

Международната общественост реагира несъответстващо. Дискредитацията на Организация на обединените нации би било деяние с доста мъчно предсказуем край, уточни Петков.

Мисля, че за всички е ясно, че украинските кораби нарушават черноморската акватория на Русия. Това прави за нас спора още по-голям. Нашето държавно управление преждевременно упрекна Русия. Когато тръгнеш да сипеш обвинявания, доказателствата би трябвало да са доста по-сериозни. Когато са влизали турските гемии в нашата акватория, аз като министър отидох да поддържа нашите чиновници, тъй като съблюдават закона. Какво се чака от Русия – да не съблюдава закона, съобщи водачът на АБВ.

АБВ настояваме да проведем договаряния с Русия и да подсигуряваме директна доставка на съветския газ към България. Абсурдно е да купуваме съветски газ от Турция. Отоворността за прекъсването на "Южен поток " е на Българска социалистическа партия. Станишев спря плана "Белене ", Стойнев спря плана "Южен поток ". Гяволъка на Българска социалистическа партия с в този момент ще го плащаме всички ние, гяволъка на ГЕРБ с "Белене " още веднъж ще го плащаме всички. Днес българският народен интерес би трябвало да бъде отстояван до край, сподели още Румен Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР