Опа! Между Генчо и Мирела от Игри на волята става

...
Опа! Между Генчо и Мирела от Игри на волята става
Коментари Харесай

Генчо и Мирела от Игри на волята - опасно близки

Опа! Между Генчо и Мирела от " Игри на волята " става горещо. Двамата са били на Хелоуин празненство, на което Гената се е пременил с екипа от шоуто, а хубавицата е заложила на блестяща в алено рокля.

Не това обаче прикова вниманието на почитателите и на двамата, а тяхната непосредственост. Изглежда, че Гената и Мирела са се сближили, а по-рано денем са били даже на разходка измежду природата. Важно е да се посочи, че не са били сами, а дружно с други участници от " Игри на волята ". Интересното е, че Габи от сезон 3 на " Игри на волята " е била също на празненството, само че е застанала до Аспарух, който към този момент не е част от предаването, написа каналът Vbox7.

Ние сме тук обаче, с цел да успокоим пристрастеностите. Между Генчо и Мирела има единствено и само другарство, а за нещо сантиментално не може и да става дума. Генчо е съществено привързан за приятелката си Преслава Пачеманова, с която са дружно от години. Не е ясно дали Мирела си има гадже сега, само че от сигурен източник знаем, че мацката не се занимава с обвързани мъже.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР