ООД е изключителен вносител на сертифицирани терапевтични, 100% чисти растителни

...
ООД е изключителен вносител на сертифицирани терапевтични, 100% чисти растителни
Коментари Харесай

Боталайф – чисти, натурални, студенопресовани масла

ООД е извънреден вносител на сертифицирани лечебни, 100% чисти растителни и етерични масла, 100% натурална козметика. Боталайф България ООД е извънреден вносител и дистрибутор на турската компания Manolya Dogal ve Aromatik за България.

Боталайф България ООД е учредена през 2015 година с шеф. Тя е приключила МИО в УНСС. Работи 15 години в региона на рекламата, до момента в който един ден животът й се прекатурва и се сблъсква със сериозен персонален здравословен проблем, посредством който тя открива силата на етеричните масла и своята задача в живота, а точно да оказва помощ и подарява здраве на хората посредством мощната мощ на природата! Сертифициран специалист по етерични масла към Института по етерични масла на доктор Джош Акс. Сертифициран здравен специалист към Американската асоциация на безлекарствени терапевти.
Контакти:
София, ул. Акад. Йордан Трифонов 11
0888813511
[email protected]
уебсайт
фейсбук
instagram
Повече за Боталайф прочети тук, тук и тук

За клиентите: При осъществяване на онлайн поръчка ще приложите промокод, който ще получите след осъществяването на абонамента. На място е задоволително да кажете кода при покупката.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР