Като част от семейството на ОДИСЕЯ-ИН Спортно-туристическа агенция, има привилегията,

...
Като част от семейството на ОДИСЕЯ-ИН Спортно-туристическа агенция, има привилегията,
Коментари Харесай

Магазин „Стената”

Като част от фамилията на ОДИСЕЯ-ИН Спортно-туристическа организация, има привилегията, само че и сложната задача да следват един неизвестен за България образец. Стартирали в ера на гневна инфлация, крах и нихилизъм (1997 г.), магазини СТЕНАТА останаха правилни на своето изначално кредо:
да бъдат почтени към своите клиенти и фенове, като дават вярна и потребна информация за оборудването, която оферират, и честни цени,да споделят своите триумфи с планинарската и катерачната общественост, посредством подкрепяне на събития, срещи, спортисти, експедиции, издаване на книги;да бъдат опора на планинските водачи;да предизвикват нова просвета на ползване, в основата на която стои качеството и опазването на естествените запаси от разхищение;да основават планинарска култура;Продължаваме абсолютно да имаме вяра в качеството,  да мечтаем, да оказваме помощ на всички, които се въодушевяват от далечните хоризонти, от непреминаваните градуси във вертикала, от достоверната среща с природата и провокациите.

Контакти:
Магазини
ул. Братя Миладинови 5, СофияТърговски център Метро Сити, София
бул. Александър Малинов 51, етаж +10887 836 282
[email protected]
уебсайт

За клиентите: При осъществяване на онлайн поръчка ще приложите промокод, който ще получите след осъществяването на абонамента. На място е задоволително да кажете кода при покупката. Кодът не важи за понижени артикули и печатни издания.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР