Konop Shop е създаден през 2020 г. и е първият

...
Konop Shop е създаден през 2020 г. и е първият
Коментари Харесай

Конопен магазин Konop Shop

Konop Shop е основан през 2020 година и е първият физически обект, в който хората могат да се допрян до потребителски артикули, създадени от коноп.
CBD маслата потвърдиха своите многочислени изгоди и посредством тях помогнахме за възстановяване на здравето и живота на хиляди хора. Да, на хиляди хора в границите на единствено 3 години работа очи в очи. Отзивите от сътрудниците, които ни се довериха и започнаха да оферират нашите масла в своите магазини, също ни дават кураж и религия, че има защо да вървим напред. 
Дрехите от коноп със своята проветривост, антибактериалност, издръжливост и извънредно екологичи са все по-търсени, а разнообразието в предлагането пораства съразмерно. 
Строителната гражданска война и търсенето на устойчиви и екологични решения за основаване на здрава среда за живот, даде късмет на конопа да покаже качествата си в сегмент тухли, конопобетон и изолации. Ние предлагаме съвещания и артикули от висок клас и в трите изброени раздела. 
Контакти:
София, бул. Витоша 18
0877151124
[email protected]сайт
фейсбук
instagramyoutube

За клиентите: При осъществяване на онлайн поръчка ще приложите промокод, който ще получите след осъществяването на абонамента. На място е задоволително да кажете кода при покупката.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР