Онлайн кредитът е част от зелената“ стратегия на банкатаТехнологиите все

...
Онлайн кредитът е част от зелената“ стратегия на банкатаТехнологиите все
Коментари Харесай

„Кредит на мига“ е новият хитов продукт на БАКБ

Онлайн заемът е част от „ зелената “ тактика на банката
Технологиите от ден на ден навлизат в живота ни, а ние от ден на ден привикваме с тях и с всички удобства, които ни дават. В изискванията, в които продължаваме да се намираме повече от една година, цифровите артикули станаха неизменима част от всекидневието ни. Очакванията на потребителите са към този момент всички финансови услуги да могат да бъдат осъществени отдалечено, да бъдат на една ръка разстояние, по тази причина търсят напълно цифрово прекарване.

се предлага единствено и само онлайн. Това значи: без посещаване на офис на банката, незабавно, тогава, когато ви е нужен (24/7). За задачата Българо-американска кредитна банка е вложила в създаването на специфична платформа. В нея  клиентите аплайват, подписват отдалечено нужните документи и получават утвърждение за няколко минути.  

Името не е определено инцидентно. Независимо къде се намира и кога на деня, клиентът може да попълни данните си в уеб страницата на банката и единствено с няколко лесни стъпки да кандидатства за заем и да получи решение на момента.  След утвърждение е належащо само да подпише контракта отдалечено и ще получи парите си незабавно.

„ С този новаторски развой БАКБ прибавя изгода за своите клиенти, които към този момент чакат всички банкови услуги да бъдат налични отдалечено. Голямо преимущество е да получиш потребителски заем без да напускаш дома си или офиса, или до момента в който се наслаждаваш на ваканцията си. За клиента това значи улеснение, сигурност и експедитивност. Спестява доста време и очакване на опашки. За природата значи тонове спестена хартия и доста избавени дървета. А това е част от тактиката за зелено банкиране на БАКБ, с която се стреми да реализира баланс сред потребностите на клиентите, виновното отношение към природата и личните си бизнес цели. “ ,  коментира Илиан Георгиев, основен изпълнителен шеф на БАКБ.

е прелъстителен за съзнателните млади консуматори освен с положителните си условия и експедитивност, само че  и с това, че целият развой се прави онлайн, като не се употребява нито един лист хартия. По този метод се икономисват до 200 страници хартия, които нормално са нужни за документите за разпределяне на общоприет вид заем.

Онлайн дава опция за финансиране на настоящи потребности, покупка на жилищно обзавеждане, битова техника, ремонт на жилище или автомобил, образование, екскурзия или отмора, фамилни събития и е бързо решение за всяка обстановка. Размерът на заема е сред 150 и 10 000 лева, а вероятният период за погашение е от 3 до 60 месеца (5 години).

Още един поклон към клиентите е и фактът, че разплащателната сметка за обслужване на заема е без такси за разкриване и поддръжка. А с цел да ръководят средствата си, те ще получат и безвъзмезден достъп до електронното и мобилното банкиране на БАКБ.

Повече информация за, както и за други услуги и артикули на Българо-американска кредитна банка можете са откриете на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР