Онкоболен може да е причината за повишеното ниво на радиация

...
Онкоболен може да е причината за повишеното ниво на радиация
Коментари Харесай

Онкоболен е причината за повишената радиация в руския влак?

Онкоболен може да е повода за нарасналото равнище на радиация в един от вагоните на съветски трен, пътувал от Берлин за Москва. Това заяви Интерфакс, като цитира собствен неназован източник. 
По-рано съветската телевизия РЕН сподели репортаж за " нуклеарния трен ", идващ от Берлин в Москва, съобщи БГНЕС. -0:00 В един от вагоните на композицията били регистрирани нараснали равнища на радиация.
От репортажа се вижда, че влакът е посрещнат на Белоруската гара в Москва от експерти по сигурност на популацията, които носят портативна химическа лаборатория и са подпомагани от полицейски патрули.
По-рано в съветски медии беше оповестена информация, че граничните управляващи на Русия са засекли неколкократно покачване на естествения радиационен декор във влака. Службата за изключителни обстановки ревизира дали в действителност във вагоните се регистрира радиация.
Според формалното изказване на управляващите, няма данни за радиоактивност на композицията и популацията не е изложено на никаква заплаха.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР