OnePlus работи върху флагманския телефон OnePlus 12 за китайския и

...
OnePlus работи върху флагманския телефон OnePlus 12 за китайския и
Коментари Харесай

Глобалното пускане на OnePlus 12 ще се случи съвсем скоро: кога да го очакваме?

OnePlus работи върху флагманския телефон OnePlus 12 за китайския и международния пазар. Говори се, че OnePlus 12 ще бъде пуснат в Китай в края на този месец или през декември. Глобално пускане наподобява тъкмо зад ъгъла, защото продължава да получава разнообразни документи. Скорошен информативен теч твърди, че световният вид е получил още един документ.

Както се вижда на скрийншота нагоре, OnePlus неотдавна е получил CB Test Certificate за световния вид на OnePlus 12. Сертификатът, публикуван от китайския CQC (China Quality Certification Center), разкрива, че устройството ще поддържа мощ от 5VDC и 2.0A до 5,0-11V DC 9.1A (до 100W зареждане) през вградения порт USB Type-C.

OnePlus 12 Global Edition беше видян преди този момент в други платформи за узаконяване, като IMDA в Сингапур, TDRA в ОАЕ и EEC в Европа. Също по този начин се появи и в Geekbench с чипа Snapdragon 8 Gen 3, 16 GB RAM и софтуерната платформа Android 14. Освен 100 W зареждане, устройството се чака да поддържа 50 W безжично зареждане, което съставлява първата функционалност за смарт телефон на OnePlus.

Потвърдено е, че OnePlus 12 разполага с 50-мегапикселова съществена камера Sony LYT-T808 и 64-мегапикселова перископна телефото камера OmniVision OV64B с 3x оптично нарастване.

OnePlus 12 се чака скоро да се появи на китайския пазар, само че обвързваните с него данни, настояват, че световното му стартиране ще се състои през януари 2024 година OnePlus 12R, в основата на който стои Snapdragon 8 Gen 2, също ще дебютира дружно с OP12. Очаква се 12R да бъде пуснат в Китай под името OnePlus Ace 3.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР