OMV е първата компания в България, която въвежда нов модел на

...
OMV е първата компания в България, която
въвежда нов модел на
Коментари Харесай

OMV отбелязва 20 години успешно присъствие на българския пазар

OMV е първата компания в България, която въвежда нов модел на бензиностанция като многофункционален център за услуги с висококачествено гориво
Общата стойност на вложенията, които OMV е направила българския пазар е 400 млн лв.
През годините OMV е вложила към 6 милиона лв. в обществени и обществени инициативи

OMV отбелязва 20 години от откриването на първия си обект в България под мотото „ OMV – 20 години повече от бензиностанция “. До момента веригата разполага с 94 бензиностанции в страната. Със своя пазарен дял компанията се подрежда сред най-големите вложители в страната, като OMV България е вложила близо 400 милиона лв.. В обектите на OMV България работят повече от 1400 души, а за последните 20 години компанията е създала около 20 000 работни места в личната си верига и сътрудниците.

През своята 20-годишна история OMV България винаги е била отдадена на социално значими дела, в това число запазване на околната среда, поддръжка за деца в неравностойно състояние, както и много други. Компанията взе участие интензивно в местни начинания във всички райони на страната. Това заляга и като един от основните бизнес правила на OMV за грижа и отговорност към природата и социалната среда.

Като част от корпоративната си социална политика, OMV България поддържа множество благотворителни организации и различни каузи, като „ SOS Детски селища “, „ Карин дом “, и други начинания. Общата стойност вложена в различни общественозначими планове за тези 20 години е почти 6 милиона лв..

Компанията дефинира трендовете на пазара на горива и е първата в България, която вкара концепцията за бензиностанция като многофункционален център за услуги. В България OMV беше първата бензиностанция, която стартира да предлага разнообразни улеснения на своите клиенти, като детски площадки и автомивки, както и 24/7 продажба на винетки, WI-FI, банкомати, OMV услуги за плащане на сметки, включително застраховки, билети за събития и други услуги. Всичко това идва в допълнение на собствената марка заведения за хранене и магазини на OMV - VIVA.

“Щастлив съм да отбележим 20-годишнината на OMV в България – време, през което реализирахме концепцията за бензиностанцията като мултифункционален център за услуги. Приоритет на компанията е грижата за клиентите, с цел да превърнем нашите обекти в желано място за среща на съвременното мобилно потомство. Всеки месец обслужваме над 15 милиона клиенти. Голяма част от тях минават през OMV за своето VIVA кафе, заран преди да отидат на работа. Плащат битови сметки и налози, закусват и обядват, купуват подарък. Освен с многообразие на предлаганите услуги, ние се гордеем с обезпечаване на първокачествени горива и артикули за автомобила “, сподели Дечебал Тудор, Ритейл мениджър „ Вече 20 години OMV e повече от бензиностанция, тъй като всичко, което правим, е в името на нашите клиенти. Благодарим на всички, които ни се довериха и не престават да ни поддържат ”, допълни той.

Клиентите на OMV разчитат на най-висок клас артикули и услуги през тези 20 години. Компанията беше първата в България, която внесе 100 октаново гориво на пазара от рафинерията си в Австрия. Тя беше първата, която вкара горива със стандарти Euro 4 и Euro 5 доста преди те да бъдат законово изисквани на пазарите в региона. Горивото OMV MaxxMotion 100plus е единственото, което изпълнява най-високите условия за качество на Worldwide fuel charter (категория 5).

„ Постоянно вършим нововъведения и внасяме подобрения за обезпечаване на най-високо качество на продуктите и услугите, които предлагаме, като изпълняваме обещанието, което сме дали на нашите клиенти – We Care More. “, каза Тудор

По случай 20 години на българския пазар, OMV стартира редица начинания и атрактивни предложения при зареждане на горива, с които да благодари за доверието и лоялността на клиентите си.

*Източник: OMV България
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР