Омбудсманът Мая Манолова утре ще посети Шумен, където ще дари

...
Омбудсманът Мая Манолова утре ще посети Шумен, където ще дари
Коментари Харесай

Мая Манолова ще раздаде 400 пакета с храна в Шумен

Омбудсманът Мая Манолова на следващия ден ще посети Шумен, където ще подари 400 пакета с хранителни артикули на обществено слаби и възрастни хора, оповестиха от пресцентъра на публичен медиатор.

Хранителните пакети са събрани със съдействието на локалния омбудсман Иван Капралов и доброволците на националната акция "Великден за всеки - подари празник на баба и дядо ", взели участие в акция "Купи и показа " в комерсиалните обекти на хранителна верига магазини, в двата поредни уикенда.

Инициативата се провежда под патронажа на омбудсмана и обичайно набира парични средства и трайни храни за българските пенсионери, които няма да получат великденска надбавка от 40 лева Тази година избрания от държавното управление най-малък предел е до линията на беднотия - 321 лева, означават от офиса на омбудсмана.

Храната ще бъде раздавана на три места в Шумен - в 13.00 ч. пред православния храм "Св. Три светители ", в 13.30 ч. - пред Томбул джамия, а в 14.00 часа - в пенсионерския клуб с номер 15. По този метод омбудсманът ще зарадва както нуждаещи се християни, по този начин и мюсюлмани, прецизират от офиса на публичния медиатор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР