Омбудсманът Мая Манолова ще дойде на протест в Младост тази

...
Омбудсманът Мая Манолова ще дойде на протест в Младост тази
Коментари Харесай

Мая Манолова ще дойде на протест в Младост довечера, обяви Иванчева

Омбудсманът Мая Манолова ще пристигна на митинг в " Младост " довечера пред блок 73, заяви отстраненият кмет на региона Десислава Иванчева на страницата си във фейсбук. 
 Мая Манолова на митинг в Дружба тази вечер, сезираха я преди 2 година за затворена алея  Протест в Младост против градеж, спрян от Фандъкова предходната година
Недоволството е под мотото " Не сме не запомнили ", а началото е в 18,30 часа.  Организаторите на протеста-шествие приканват хората да излязат още веднъж на поляната, с цел да не се случи планът за градеж.  

Няма развиване от първия ни митинг на 21 март тази година. Нямаме отговор на нашите писма и тъжби, а единствено обещания от столичния кмет пред медиите, пишат недоволните. 

Имаше предложение за Подробен устройствен план, който не съм подписала и няма да подпиша, съобщи тогава столичният кмет Йорданка Фандъкова. Хората с съображение се тормозят за застрояването, добави тя. И бе безапелационна, че желаната преди
време регулация няма да бъде приложена. 

Елате на митинг на 19 юни, с цел да продължим започнатото. Искаме анулация на решението на СОС, с която да бъде възобновен статута на земята още веднъж „ за озеленяване “. Само по този начин ще сме сигурни, че тук няма да има хотел, жилищна постройка и нова улица, упорстват обаче уредниците на митинга и Десислава Иванчева, която е под домакински арест. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР