Omada EAP610 Wi-Fi 6 поддържа едновременно 574 Mbps в обхвата

...
Omada EAP610 Wi-Fi 6 поддържа едновременно 574 Mbps в обхвата
Коментари Харесай

Omada EAP610 – двулентова Wi-Fi 6 точка за бизнеса


Omada EAP610 Wi-Fi 6 поддържа по едно и също време 574 Mbps в обсега 2,4 GHz и 1201 Mbps в обсега 5 GHz
(снимка: TP-Link)

Мрежовата компания TP-Link пусна на българския пазар нова двулентова безжична точка за достъп от своята гама артикули за бизнеса. Omada EAP610 Wi-Fi 6 е решение за притежатели на компании, които желаят да се възползват от по-високи скорости и по-голям потенциал на мрежата, освен това с ниска инертност.

Omada e елементарно за потребление решение, с централизирано облачно ръководство, съпроводено с 5-годишна гаранция. Безжичната двулентова точка за достъп за монтаж на таван предлага доста усъвършенстване на скоростта и по-стабилна връзка, като разрешава свързване и на повече устройства.

Допълнително преимущество е безпроблемното свързване в платформата Omada SDN и интеграцията с другите устройства, които построяват бизнес мрежата. Изцяло централизираното ръководство, реализирано посредством облака, разрешава основаване на мащабируема мрежа с един интерфейс и образован мониторинг.

Благодарение на технологията Omada Mesh, внедряването е елементарно. Wi-Fi 6 точката за достъп уголемява сигнала до зони със едва покритие, без нужда от свързване на спомагателни неуместни кабели.

Дизайнът на Omada EAP610 Wi-Fi 6 разрешава елементарно монтиране на тавани
(снимка: TP-Link)

Производителността е усъвършенствана от технология, която разрешава умна организация на мрежата. Това значи, че устройствата автоматизирано се свързват между тях по най-ефективния път, до момента в който технологията Self Healing подсигурява, че потребителите остават свързани даже когато точката за достъп спре да работи.

Елегантният дизайн на точката за достъп Omada EAP610 разрешава безпроблемното ѝ внедряване във всяка среда, като може елементарно да се инсталира на тавани. Трябва единствено да се сложи на стената и да се завърти за несъмнено нагласяване.

Най-важни характерности на Omada EAP610:

• Wi-Fi 6 скорости : едновременните скорости от 574 Mbps в обсега 2,4 GHz и 1201 Mbps в обсега 5 GHz обезпечават обща Wi-Fi продуктивност от 1775 Mbps.

• Wi-Fi 6 успеваемост : повече свързани устройства могат да се възползват от по-високи скорости.

• Централизирано ръководство посредством облака : локално ръководство на цялата мрежа, в облака, посредством приложението Omada.

• Безпроблемен роуминг : видеоконференциите и гласовите повиквания протичат безпрепятствено, даже в случай че потребителите се движат сред две разнообразни местоположения.

• Omada Mesh : разрешава безжична връзка сред устройства с точка за достъп за по-голямо покритие и гъвкаво внедряване.

• PoE + зареждане : поддържа зареждане по Ethernet (802.3at) и кабелна връзка за гъвкави системи.

• Сигурна мрежа за посетители : дружно с голям брой варианти за засвидетелствуване (SMS/Facebook/Wi-Fi/Ваучер/Локален консуматор и др.) и голям брой технологии за отбрана на безжичната мрежа.

Точката за достъп Omada EAP610 с Wi-Fi 6 технология се предлага от формалните дистрибутори на TP-Link в България. Заинтересованите консуматори могат да тестват решенията на компанията, с цел да преценяват кое е най-хубавото за техните потребности, прецизираха от TP-Link.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР