Олимпийският шампион по тенис Александър Зверев (Германия) не изключва възможността

...
Олимпийският шампион по тенис Александър Зверев (Германия) не изключва възможността
Коментари Харесай

Ясно е кога Зверев ще се завърне на корта

Олимпийският първенец по тенис Александър Зверев (Германия) не изключва опцията да играе на започващото на 29 август Открито състезание на Съединени американски щати, само че по-реалистично наподобява завръщането му на корта да бъде в средата на септември за финалите на Купа "Дейвис ", оповестява Ройтерс.

Зверев, който е втори в международната класация, се възвръща от интервенция на връзки на десния гален, който контузи тежко в края на втория сет по време на полуфиналния си мач на "Ролан Гарос " против Рафаел Надал (Испания) през юни.

"Саша се възвръща добре и се надява, че ще бъде подготвен за Откритото състезание на Съединени американски щати. Въпреки това, към момента е прекомерно рано да се каже дали той ще може да играе в него, или не ", съобщи представител на тенисиста.

Зверев, който доближи финала на конкуренцията на "Флашинг Медоус " през 2020 година, пусна видео в обществените мрежи, от което излиза наяве, че към този момент се движи без помощта на патерици. По-рано през седмицата той удостовери присъединяване на шампионата в Токио от 3 до 10 октомври.

"Финалите на Купа "Дейвис " в Хамбург наподобяват по-реалистични, само че стискаме палци той да бъде подготвен и по-рано. Със сигурност ще би трябвало да изиграе няколко мача преди Токио ", съобщи още представителят на играча.

Германия е в група "С " на неофициалното международно отборно състезание по тенис за мъже с Франция, Белгия и Австралия, а конкуренцията е от 13 до 18 септември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР