Олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика на България се

...
Олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика на България се
Коментари Харесай

Олимпийските шампионки: Не бяхме напускали състезание досега, все пак завършихме с олимпийско злато

Олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика на България се прибраха от Япония. Българките не съумяха да вземат присъединяване на Световното състезание след травмата на състезателката Лаура Траатс.
" Не сме увесили нос, ние в последна сметка завършихме кариерата си с олимпийско злато, тъй че това не е неприятен край ", споделиха гимнастичките пред чакащите ги публицисти на Летище София.
" Разбира се, че не сме си представяли по този начин финала, само че Олимпийските игри остават последното ни огромно съревнование и считаме, че всичко приключи супер. В живота доста постоянно имаме непредвидени обстановки и по-важно е по какъв начин реагираме на тях. На 16 декември ни следва бенефис, живот и здраве. Абсолютно, няма място за обезсърчение. Не ни се беше случило да се оттеглим от съревнование, само че и това се случи. Така че сме пробвали от всичко в кариерата си. Лаура е човек, който е подготвен на всичко за ансамбъла ни, само че взехме решение, че здравето й е над всичко. Бяхме в страхотна форма, за жал. Камелия е взела участие в ансамбъла, само че не чакахме тази обстановка и тя отпътува за Белмекен с новия тим. През тези 5 години показахме на всички, че се обичаме, че сме тим макар компликациите и това няма да се промени ", допълниха златните девойки.
Болезнената травма на Лаура Траатс се оказа невъзможна за присъединяване й и наложи ансамбълът да се отдръпна от присъединяване на Световното състезание. Това трябваше да е последното съревнование на златните девойки в този състав на националния тим по художествена гимнастика.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР