Оле Гунар Солскяер трябва да получи постоянна работа като мениджър

...
Оле Гунар Солскяер трябва да получи постоянна работа като мениджър
Коментари Харесай

Бербатов: Солскяер трябва да остане в Юнайтед, ако класира отбора в топ 4

Оле Гунар Солскяер би трябвало да получи непрекъсната работа като управител в Манчестър Юнайтед, в случай че изведе " алените дяволи " до класиране в челната четворка в британския първенец, съобщи Димитър Бербатов. Норвежкият експерт, който изкара 11 сезона сред 1996 и 2007 година като футболист на " Олд Трафорд ", ще води тима до края на сезона след уволнението на Жозе Моуриньо.



20-кратните първенци на Англия записаха най-лошия си старт на сезона през последните 28 години, изоставайки на 19 точки след водача в класирането Ливърпул.

" За Юнайтед ще бъде мъчно да приключи в челната четворка под управлението на Солскяер, само че няма да бъде невероятно. Ако успее да изведе тима до това, би трябвало да остане и след края на този сезон. Да измести Челси ще бъде нещо феноменално. Едно такова достижение би посочило на управлението, че има човек, който би могъл да употребява гения в тима ", съобщи Бербатов пред Betfair.

Ole Gunnar Solskjaer perfect to give Man Utd their swagger back says Molde chief who loaned him to Old Trafford https://t.co/GPdSMLKrqb
— John Cross (@johncrossmirror) December 20, 2018
Той приказва за избора на Солскяер, спечелил купата в Норвегия с Молде през 2011 и 2012 година. " Има единствено някои определени треньори, които стартират работата си в огромни клубове. Пеп Гуардиола и Зинедин Зидан имаха по-малко присъединяване в Барселона и Реал Мадрид преди да изведат тимовете до огромни триумфи като старши треньори. Оле завоюва тази опция посредством работата си в Норвегия и Юнайтед. Дори да не се класират за Шампионската лига, Оле може да реализира триумфи посредством представянето на тима. Добре е за него, че Майк Филън и Майкъл Карик ще бъдат в неговия щаб ", сподели още някогашният капитан на българския народен тим, играл за " алените дяволи " сред 2008 и 2012 година.



Солскяер работи във втория състав на Юнайтед сред 2008 и 2011 година. Бербатов приказва и за опцията Маурисио Почетино да премине от Тотнъм на " Олд Трафорд ", с цел да поеме " алените дяволи ".

" Преминах от " Уайт Харт Лейн " в Манчестър и това е същото като с мениджъра. Питаш се дали ще си пропуснеш шанса. Малко е смешно, тъй като в този момент Тотнъм е с 13 точки пред Манчестър Юнайтед в класирането и има по-добри позиции от Арсенал. Искам Почетино да остане в Тотнъм, а Солскяр да продължи да работи в Юнайтед. Те са млади и имат положителни позиции все още ", сподели още Бербатов.
Премиър лийг 17 кръг, неделя 16 декември  Ливърпул 3:1краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР