Окупационният „премиер“ на Крим Сергей Аксьонов и председателят на окупационния

...
Окупационният „премиер“ на Крим Сергей Аксьонов и председателят на окупационния
Коментари Харесай

Окупационната върхушка на Крим избяга - Аксьонов и Константинов са в Ростов

Окупационният „ министър председател “ на Крим Сергей Аксьонов и ръководителят на окупационния „ парламент “ Владимир Константинов са напуснали полуострова, оповестяват организация „ Униан “ и „ 24-и канал “ с позоваване на източници от украинското разузнаване.

Посочва се, че двамата са избягали през предходната нощ по Кримския мост, откакто той беше затворен за останалите искащи да се изтеглят.

В изявленията се споделя, че Аксьонов и Константинов са напуснали Крим след телефонен диалог с техния куратор от Москва, който ги е предизвестил, че е рисково да останат. Непосредствено по-късно те напуснали полуострова с охранявани коли, дружно с дамите, децата и даже любовниците си.

Междувременно подчинените на " премиера " са унищожавали документи през цялата нощ.

Сега фамилиите на Аксьонов и Константинов се намират в Ростов, където са отседнали в един от хотелите. В информацията се показва, че те интензивно „ давят страха си в локалните заведения за хранене и честват личното си избавление “. Засега не става дума за връщане на полуострова.

По данни на разузнаването, окупаторите са наредили да се разгласяват в мрежата подправени видеоматериали, които да наподобяват като снимани в Крим. Възможно е за решение на избрани задания Аксьонов и Константинов даже да се връщат на полуострова за по няколко часа, само че наподобява непрекъснатото им местоживеене към този момент ще е в Русия.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР