Октомври ще зарадва абонатите на - почитатели на драматичния жанр,

...
Октомври ще зарадва абонатите на - почитатели на драматичния жанр,
Коментари Харесай

Акцентите в А1 Видеотека през октомври носят радост на почитателите на драмата

Октомври ще зарадва клиентите на - фенове на трагичния род, със заглавия като „ Хариет “, „ Случаят Ричард Джуъл “ и „ Извън играта “, които са измежду акцентите в А1 Видеотека.
Биографичната драма „ Хариет “ е въодушевяващ роман за американската политическа активистка Хариет Тъбман (1822-1913) и нейното бягство от робството. Със своята храброст, досетливост и непримиримост, тя се трансформира в един от огромните герои на Америка - съумява да освободи стотици плебеи и да промени хода на историята. За присъединяване си във кино лентата изпълнителката на основната роля Синтия Ериво получи две номинации за Оскар тази година – за най-хубава актриса и за най-хубава истинска ария.
 A1 със особено предложение за всички студенти и възпитаници A1 със особено предложение за всички студенти и възпитаници
  След 15-дневния безвъзмезден тестови интервал на електронната просветителна платформа e-prosveta.bg компанията продължава да развива...

През октомври разполагаем на клиентите на в селекцията на А1 Видеотека е и режисираната от популярния Клинт Ийстууд биографична престъпна драма „ Случаят Ричард Джуъл “. Филмът споделя историята на американския охранител Ричард Джуъл (в ролята Пол Уолтър Хаузър), който избавя хиляди хора от гибел по време на летните олимпийски игри в Атланта, Джорджия през 1996 година Той предизвестява полицията за три видяни от него бомби и подкрепя евакуацията на посетителите преди да се случи детонацията. Първоначално хвален за героичната си постъпка, Ричард Джуъл след това е сатанизиран от медиите, които незаслужено му приписват терористичния акт. В рамките на дни той се трансформира в главния обвинен на ФБР за атентата - оклеветен от медиите, отблъснат от обществото, животът му се прекатурва вечно.

Друг от акцентите в А1 Видеотека този месец е спортната драма „ Извън играта “, която разказва живота на тогавашния юношески баскетболен феномен Джак Кънингам, в чиято роля свети Бен Афлек. След като се е отказал от спорта и от ден на ден затъва в блатото на алкохолизма и отчаянието, Джак получава втори късмет. Той без необикновен възторг поема ролята на треньор на западащия баскетболен тим в учебното заведение, в което е учил на млади години. Историята наблюдава битката на Джак да преобърне както ориста на тима, по този начин и своята лична.
 Как да превърнем връщането в учебно заведение в елементарно и занимателно начинание Как да превърнем връщането в учебно заведение в елементарно и занимателно начинание
С онлайн видео уроци, 60 000 МB интернет и таблет е елементарно Ученето на уроците у дома и неналичието на мотивация към момента си остава най...
предлага на феновете първокачествено кино наличие с кристална картина и професионален превод и надписи. Зрителите могат елементарно и комфортно да търсят измежду разнообразните заглавия във Видеотеката, а с времето платформата се приспособява към техните желания и извежда на напред във времето персонализирани AI рекомендации съгласно техния усет. Наскоро завоюва наградата в категория „ Интерактивна телевизия “ в влиятелния международен конкурс за нововъведения въз основата на изследване, извършено от Nielsen International измежду 2000 консуматори в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР