Oктомври се счита за един от най-мистични и съдбовни месеци

...
Oктомври се счита за един от най-мистични и съдбовни месеци
Коментари Харесай

Лунното затъмнение в събота: кои зодии ще бъдат най-засегнати?

Oктомври се смята за един от най-мистични и съдбовни месеци и това не е инцидентно. Тази година усетихме силата на Коридора от Затъмнения в интервала 14.10 - 28.10. Това е най-кармичното време в годината, тъй като обгръща интервала сред две поредни затъмнения – нормално слънчево и лунно.

Лунните затъмнения се случват, когато настъпи Пълнолуние по същото време, когато Земята, Слънцето и Луната са подравнени. Явлението се следи единствено до три пъти всяка година, което прави лунните затъмнения редки и свръхзаредени с сила и мистичност.

А този уикенд ни чака отчасти лунно затъмнение, което значи, че трите небесни тела няма да бъдат изцяло подравнени и Луната ще бъде единствено отчасти покрита от сянката на Земята.

Сезонът на затъмненията постоянно е цялостен с изненади. Когато се случва по време на сезона на Скорпиона обаче, нещата стават още по-непредсказуеми.

Може да откриете, че сте потискали желанията си и сте упражнявали доста самоконтрол, преследвайки задачите и упоритостите си. С настъпването на частичното лунно затъмнение на 28-и октомври обаче всичко това се прекатурва.

Всеки знак от зодиака ще бъде до някаква степен подбуден да признае това, от което несъзнателно се е лишавал.

На 28 октомври частичното лунно затъмнение ще ускори желанието на всеки от нас за повече поддръжка, комфорт и сигурност. Ако сте пренебрегвали потребността си от съответно наслаждение, идва моментът да пренасочите напъните си към тези скрити стремежи.

Независимо дали става дума за пари, някаква покупка или персонално прекарване, това затъмнение ще ви подтикне да кажете " да " на това, за което в действителност жадувате, написа Една.бг.

А ето зодиите, които ще бъдат разтърсени най-силно от Лунното затъмнение на 28 октомври.

Телец

Лунното затъмнение в събота ще освети първия ви дом на себеизразяването. Това ще изведе вашите персонални потребности и стремежи на напред във времето в съзнанието ви. Трябва да си зададете въпроса по какъв начин да се радвате на по-удовлетворяващ и пълностоен живот. Може да откриете, че за задачата е нужно да се откъснете от взаимоотношения или връзки, които се градят на боязън, липса или съмнение. Когато получите изясненост по отношение на потребностите си, уверете се, че им отделяте цялото си внимание и предприемате крачки към смяна. Поставете себе си преди всичко и ви чакат промени в връзките, които ще бъдат значими в дълготраен проект.

Лъв

С разгръщането на лунното затъмнение в Телец на напред във времето излиза желанието ви за по-голяма непоклатимост и професионално задоволство. Може ненадейно да получите самопризнание в работата, забавно предложение или да се решите на обилни промени, които да допринесат за дълготраен триумф в специалността ви. Затова използвайте интервала да помислите от какво се нуждаете, с цел да се чувствате по-сигурни и оценени в тази област от живота си.

Скорпион

На 28 октомври лунното затъмнение в Телец хвърля светлина върху вашите сантиментални и персонални връзки, като ви кара да обърнете изключително внимание на надеждните и подкрепящи връзки, които сте построили. Може да става въпрос за време с вашата половинка или просто да ви се прииска да посетите своето семейство. Въпреки че сте склонни да сте внимателни, това затъмнение ще ви подтикне да излезете отвън зоната си на комфорт. Ще ви се прииска да бъдете в компанията на тези, които ви оферират същински комфорт и задоволство. Не се опасявайте да изглеждате уязвими, тъй като интуицията ще ви подскаже, че сте с верния човек и можете да му се доверите.

Водолей

В края на месеца ще концентрирайте напъните си върху това да се отдадете на удобствата, които вашият дом и домашният живот могат да предложат. Няма да имате изключително предпочитание да поддържате връзка. Вместо това копнеете за уединението на личния си дом. Може също по този начин да ви се прииска да извършите някаква смяна, с цел да се чувствате още по-добре у дома, защото това затъмнение се разпростира във вашия четвърти дом. Възможно е да ви пристигна концепция за дребен ремонт, покупка или друга смяна, която ще направи мястото, където живеете, още по-уютно, красиво и удобно. И въпреки всичко недейте да вършиме огромни покупки тъкмо през уикенда – изчакайте концепцията да престои в съзнанието ви до началото на идната седмица.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР