Октомври е най-добрият месец за тази година за пътническия трафик

...
Октомври е най-добрият месец за тази година за пътническия трафик
Коментари Харесай

Пътническият трафик в Кипър с рекорд през октомври

Октомври е най-хубавият месец за тази година за пътническия трафик в Кипър, демонстрират оповестените в понеделник данни за двете му интернационалните летища. Подобряването на епидемиологичната обстановка встраната се регистрира измежду най-важните аргументи, довели до това мощно показване.

Над 950 000 пасажери са пристигнали и отпътували отдвете кипърски летища в Ларнака и Пафос през октомври, оповестиха от компанията „ Летища Хермес ”, която ръководи двете въздушни входни порти на страната.

Броят на пътувалите е с близо 85 000 души повече спрямо записаните през август, който обичайно е месецът с най-голямо придвижване от и към острова.

Първите места в пазарите, от които през октомври идва по-голямата част от туристическия трафик в Кипър, заемат Англия, Русия и Гърция.

През месеца е записано и доста нарастване на притока на независими туристи.

Октомври отбелязва и наклонност за повишаване на пътуванията на кипърци в чужбина.

Силно увеличеният поток е „ доста позитивно развиване, като се има поради, че и тази година полетите като цяло са в криза поради пандемията и ограниченията за нейното ограничение ”, се споделя в изказването на компанията-мениджър.

Според нея измежду най-важните фактори, съдействали за „ окуражаващите резултати “ през октомври, е подобряването на епидемиологичните вероятности пред Кипър.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР